επιστολή στο 23fl εργαζόμενου στην cosmote -»πολίτες ξυπνήστε»

Πολίτες ξυπνήστε!!

2.350 οικογένειες στο δρόμο επειδή ξαφνικά αποφάσισαν να κάνουν «οικονομία», ώστε να μη μειωθεί στο ελάχιστο το τεράστιο χρηματικό απόθεμα που υπάρχει! Επειδή είδαν ότι συμπαραστεκόμαστε στους 120 συναδέλφους μας σα να είμαστε οι ίδιοι απολυμένοι, σκέφτηκαν να μας απολύσουν όλους για να μπούμε στο πετσί του ρόλου.

Πού είναι το απαράδεκτο υπουργείο εργασίας?? Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη -για να μην πω την ίδια- μέρα μας υπόσχονταν μπόνους παραγωγικότητας (μιλάμε για καμμιά 200αριά ευρουλάκια, όχι τίποτα εκατομμύρια), υπογραφή συλλογικής σύμβασης, διαβεβαίωναν ότι δεν θα γίνει καμμία απόλυση, μας παρουσίαζαν τα εξαιρετικά αποτελέσματα της έρευνας ικανοποίησης πελατών και αλληλοσυγχαιρόμασταν που πηγαίνουμε τόσο καλά ως εταιρεία.

Το τάιμιγκ δεν ήταν τυχαίο, θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι μπορώ να σε «πατήσω» όποτε θέλω!!! Περιμένουμε από τους συνδρομητές μας ΣΤΗΡΙΞΗ, γιατί κι εμείς τους στηρίζουμε 13 χρόνια τώρα, όταν χάνουν ή μπλοκάρουν το κινητό, 13 χριστούγεννα, 13 πάσχα, 13 καθαρές δευτέρες, 13 25ες Μαρτίου, 13 28ες Οκτωβρίου, όλες τις εποχές του χρόνου, όλο το 24ωρο, σε 4.628 ξενύχτια, γαντζωμένοι πάνω στις κεραίες, στα σύνορα, με ό,τι καιρικές συνθήκες μπορείτε να φανταστείτε, ταξιδεύοντας για ώρες σε όλη την Ελλάδα, στα απομακρυσμένα νησιά,

σε τηλεφωνικά κέντρα, στα καταστήματα, ερχόμενοι πολλές φορές αντιμέτωποι για χάρη της εταιρείας με την αγανάκτησή σας και δρώντας άμεσα για την εξυπηρέτηση του έλληνα συνδρομητή, αλλά με και την ευγνωμοσύνη σας, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας σε περιπτώσεις εθνικής εγρήγορσης (βλ. Ολυμπιακούς 2004, Σεισμός Αθήνας, κ.ά.). Όπως λέει χαρακτηριστικά συνάδελφος, μας πήραν 20 χρονών παλληκαράκια, τους δώσαμε τα καλύτερα και πιο παραγωγικά μας χρόνια, φέραμε την εταιρεία με το σκληρό μόχθο μας στην 1η θέση, και αυτό είναι το Ευχαριστώ: Μέσα σε ένα βράδυ μας απολύουν όλους, 2.350 οικογένειες, μας πετάνε στο δρόμο, επειδή είμαστε ακριβοί (δηλ. πάνω από 500 ευρώ), για μην διακόψουμε την υπερεκτίναξη των κερδών τους. Εάν η πιο κερδοφόρα επιχείρηση «σκοτώνει» όλο το μόνιμο προσωπικό σε μία στιγμή, τι θα κάνετε όλοι εσείς οι υπόλοιποι???


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: